IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на Джулия Сар-Джамоа

3 април 2014 10 25

Вижте коя е тя и защо харесваме нейния стил

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

В стотиците кадри от улична мода, които виждаме и пред които се захласваме с възхищение към стила на момичетата, се открояват някои лица. Представяме ви едно от тях – Джулия Сар-Джамоа.

Тя е моден редактор на Wonderland Magazine и е любимка на фотографите. Ярката ѝ и екзотична външност не може да остане незабелязана, но вниманието ни привлича преди всичко нейният усет за стил и добрият ѝ вкус. Предвид смуглата ѝ кожа, Джулия предпочита ярки и наситени цветове, всевъзможни принтове и кожа, като комбинира много идейно различни текстури и цветове.

На въпроса дали се е променил стилът ѝ след появяването на толкова много фотографи и модни блогове, в интервю за онлайн портала Urbanbushbabes.com тя отговаря: „Не особено. Разликата в моя стил между деня и вечерта са само едни обувки на токчета, които не мога да нося, докато тичам по задачи и по шоуруми. Мога да отида на ревю на световен дизайнер и по джинси и кецове. Всичко е въпрос на личен стил и присъствие.“

Джулия има стилно присъствие още от малка и именно това е определило и нейния път в кариерата. Брат ѝ е започнал работа в списание i-D, а тя веднага е побързала да се уреди на стаж в редакцията му. Останала е само няколко седмици, но веднага разбрала, че това е работата за нея. И така остава завинаги в бранша.

През ноември 2010 г., 22-годишната Джулия е назначена за моден редактор на списание Wonderland и от този момент не слиза от страниците на списанията и на модните блогове с невероятните си модни решения, които се приемат от улицата с феноменален успех.

На още примери за стила на Джулия може да се насладите от кадрите в галерията.

Характерен за нея е хиперболизираният начин да демонстрира стила си – като е цвят, да е ярък, като е принт, да е крещящ. Ако е рокля или пола, да е женствена. Всичко по Джулия е забележимо, но в никакъв случай не и прекалено. Тя съумява да балансира между стил, индивидуалност и собствена интерпретация на модните тенденции. Това е и основната част от нашия интерес към Джулия Сар-Джамоа.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
определено ми допада стилът й
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар