IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как сексапилните холивудски звезди ни продават парфюми

28 април 2014 06 40

Горещите знаменитости впрягат сексапила си в името на бизнеса

Снимка: Givenchy

Снимка: Givenchy

Холивудските вампири и супергерои определено умеят да продават парфюми. Робърт Патинсън е лице на мъжкия аромат на Dior, Александър Скарсгаард е лице на новия парфюм на Calvin Klein, Иън Сомърхолдър намеква на мъжете, че ако ползват аромата на Azzaro, ще имат същия успех с жените като него. Освен това капитан Америка – Крис Евънс и Супермен – Хенри Кавил също са лица на известни козметични брандове.

Сред последните холивудски красавци, които сключиха договори да представят мъжки аромати са Саймън Бейкър от сериала „Менталистът“, който стана лице на Givenchy „Gentlemen Only“ и синеокият Крис Пайн, който ще вдъхновява мъжете да използват Armani Code.

Рекламата на Gentlemen Only е снимана от модния фотограф Патрик Демаршелие, а Бейкър позира в проливен дъжд, предлагайки чадъра си (и сакото си) на една красива жена, като един истински английски джентълмен.

Разбира се, не е изненада, че „знаменитостите продават“ повече отколкото неизвестните модели, но все пак и брандовете си избират наистина едни от най-горещите звезди в момента за свои лица.

Вижте в галерията ни кои други звезди (и мъже, и жени) участват в кампании на парфюми през 2014-та!

Александър Скарсгаард е лице на новия парфюм на Calvin Klein – Encounter.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
много е права нн... почти не се сещам за някой нов аромат, който да ме е грабнал последните години
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
нн ( преди 9 години )
За съжаление, повечето нови парфюми са разочарование...скъпи синтетични компоненти върху банални и изтъркани от употреба нотки.Да плащаме по 50 $ за лого и стари лаври не е много по холивудски.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар