IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендра Спиърс – модел и принцеса

7 юни 2014 06 50

Приказките са възможни – такава е историята на красивия модел

Кендра Спиърс и принц Рахим Ага-хан. Снимка: Getty

Кендра Спиърс и принц Рахим Ага-хан. Снимка: Getty

След сватбата си, двамата живеят в Париж, но тя израства в малко селце на час път с кола от Сиатъл, в голямо семейство, а за вечеря майка ѝ събирала децата със звънец. В семейството ѝ не било прието да се купуват често дрехи и за мода изобщо не се говорело. Но Кендра се отличавала с висока и слаба фигура и всеки я съветвал да стане модел. Тя се вслушала в тези съвети и едва навършила 15 години, си направила сама снимка във ваната и я изпратила в модна агенция. Само след седмица тя получила очакваното обаждане.

Кендра се омъжва за принца през септември 2013 г. Снимка: Getty

Агентът ѝ я посъветвал да носи брекети, тъй като усмивката на едно красиво момиче наистина може да ѝ донесе милиони. Кендра дала да се разбере ясно, че за нея образованието е приоритет и не бърза да застава на кориците на всички списания. Тя има диплома по социология от Университета в Портланд, но няма амбиции за кариера в тази област. Увлича се по архитектурата и не изключва възможността един ден да се занимава с това.

Снимка: modelsjam.com

Кендра осъзнава ясно, че позирането е до време и да се облича добре не трябва да бъде приоритет на жената. Тя обожава природата и често се включва в акции за защита на околната среда. Медения си месец двамата със съпруга ѝ изкарали в Кения. Но според Кендра времето, прекарано далеч от цивилизацията, от шума и задръстванията е истински старт на нов начин на мислене. В действителност обаче всяка вечер тя чете списания като Time и The Economist.

Очевидно Кендра е пример за онези редки случаи, когато на момиче с красива визия и дълги крака съдбата се усмихва и ѝ помага да докаже, че моделството не изчерпва темите, които я интересуват и тя има и друга гледна точка към живота. В галерията може да разгледате още снимки на модела-принцеса.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Данчо от жк"Мла ( преди 7 години )
Не е лоша,но не е и нищо особено!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Каквото и да чете,ако изобщо може да чете,цял живот ще е затворена в клетка.Особено като роди,става заложник на децата си в харема.Прекарала се е яко,но след като още от дете сама се снима във вани и се праща...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар