IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарлот Гинзбург с модна колекция

7 юли 2014 07 00

Вижте за коя марка френската актриса създаде капсулна колекция

Снимка: Current/Elliott

Снимка: Current/Elliott

Музата на режисьора Ларс фон Триер, актрисата и певица Шарлот Гинзбург, направи своя дебют като моден дизайнер. Отличаващата се с визия и талант французойка създаде капсулна колекция от дънкови облекла за модната марка Current/Elliot. Презентацията на колекцията се състоя в бутика на марката Colette в Париж на 30 юни.

В продължение на четири сезона ще се наслаждаваме на сътрудничеството между Шарлот и американската модна марка. Дрехите от тази дебютна колекция може да бъдат купени вече както в бутика, така и в сайта на Current/Elliot. През юли те ще се появят в магазините на марката из целия свят.

„Харесва ми фактът, че ще създавам колекция за Current/Elliot в продължение на четири сезона – много ми харесва целият процес! Вдъхновяват ме образите ми от филмите, в които участвам и от ежедневието ми. В колекциите може да видите и любимите ми тениски с моряшки принт и къси панталони!“ – споделя самата Шарлот.

Нейната първа модна колекция съдържа около 40 артикула: дънки-чарлстон и обемни пуловери, сако в мъжки стил и яке-бомбер. Цялата колекция напомня много на типичния за нея небрежен стил. Може да разгледате част от нея в галерията.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )