IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как прекарват свободното си време моделите

30 юли 2014 13 40

Бърз поглед в Instagram дава отговор на този въпрос

Миранда Кер; Снимка: Instagram

Миранда Кер; Снимка: Instagram

Животът на моделите не се върти само около модата и времето им не е запълнено единствено с фотосесии и ревюта. Някои от най-красивите жени на планетата, както всички други хора, обичат да прекарват свободните си часове по един напълно нормален начин.

Всъщност това важи не само за красавиците от модния бизнес, но и за всички известни личности като цяло. В последната година се наблюдава засилващата се тенденция знаменитостите да споделят все по-лични кадри от своя живот в социалните мрежи.

По този начин те изграждат по-голяма връзка със своите почитатели и доказват, че и те са „нормални“ хора като всички останали. Що се отнася до моделите, те нямат притеснения да се покажат в напълно естествен вид – докато са на плажа, вкъщи или подготвяйки се за работа.

Един бърз поглед в Instagram и лесно може да разберем какво се случва с някои от най-емблематичните имена в модата в момента. Бременната Дауцен Крос доволно позира, показвайки наедрелия си корем на плажа. Алесандра Амброзио демонстрира любовта си към котки, а Аня Рубик – към кучета.

За други интересни снимки от ежедневието на моделите, влезте в нашата галерия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )