IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейство Бекъм е най-стилният звезден клан в света

19 август 2014 14 20

След него остава семейство Кардашян

Семейство Бекъм са най-стилни; Снимка: Getty Images

Семейство Бекъм са най-стилни; Снимка: Getty Images

С майка дизайнер и баща модна икона децата Бекъм имат несравнимо родословие, що се отнася до стил. Ето защо може би за никого няма да е изненада, че именно семейство Бекъм спечели титлата за най-стилният звезден клан в света. За Дейвид, Виктория и четирите им наследника са гласували 28% от анкетираните в ново проучване.

Веднага след семейство Бекъм се нарежда кланът Кардашян, за който са дали гласа си 16 на сто от хората. С 2% по-надолу на номер три се нарежда семейство Ноулс-Картър.

Четвърто място е отредено за херцога и херцогинята Кеймбридж, имайки предвид, че Кейт Мидълтън е известна със своя безупречен стил. За британската фамилия са гласували 11 на сто от анкетираните.

Холивудската звезда Уил Смит, съпругата му и двете им деца също намират място в класацията, като за тях са гласували 6 на сто от хората. Според анкетираните костюмите на актьора, както и леко странният стил на съпругата му са пример за чудесен звезден стил.

Сестрите Кардашян; Снимка: Reuters

Сестрите Миноуг също са отличени по отношение на своя усет към облеклото и външния вид. Те се нареждат на осмо място и за тях са дали гласа си 4 на сто от анкетираните.

Според една дама семейство Бекъм имат уникален стил и всички „винаги изглеждат страхотно, където и да се намират – дори и малките“. Според нея модният усет на Виктория определено оказва влияние.

Бионсе и Джей Зи; Снимка: Getty Images

Друг анкетиран пък споделя мнението си, че за него Кардашян е най-стилното семейство и че сестрите винаги изглеждат чудесно.

А кое семейство е вашият фаворит?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )