IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Футболистът модна икона

23 януари 2015 08 53

Дейвид Бекъм отново обединява сили с H&M

Снимка: H&M

Снимка: H&M

Едва ли има по-голяма модна икона сред футболистите от Дейвид Бекъм. И макар английската спортна звезда вече да се пенсионира от футбола, в момента той е в стихията си, що се отнася до света на модата.

Още по-добре за всички нас, които предпочитаме да го гледаме по бельо или стилно облечен, вместо тичайки по футболното игрище.

Последната фотосесия с лика на Дейвид Бекъм е заснета за пролетната колекция на шведския бранд H&M. Футболистът и модната марка отново обединяват сили, и както винаги резултатът е повече от добър! Различното сега е, че английската звезда представя не само част от своята колекция бельо, но и най-новото от мъжките предложения на марката.

„Аз съм развълнуван да продължа и разширя сътрудничеството си с H&M, избирайки любимите ми облекла от колекцията Modern Essentials за тази пролет. Всяка дреха е нова класика в гардероба, която ще актуализира пролетния гардероб на всеки мъж с много стил“, споделя Бекъм.

Дейвид е известен с перфектния си външен вид и стил, на който много мъже се опитват да подражават. Ето защо настоящият ход на H&M е добър начин компанията да популяризира още повече своята нова пролетна колекция „Modern Essentials“. Тя, както и линията за бельо на футболиста, ще бъдат пуснати в част от магазините на шведския бранд на 5-ти март.

Влезте в нашата галерия и разгледайте най-новата фотосесия на Дейвид Бекъм с H&M, а във видеото по-долу може да надникнете и да видите как се случват хубавите неща:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари