IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дауцен Крос: Винаги съм знаела, че ще стана известна

21 февруари 2015 10 01

Красивият модел позира за списание WSJ.

Снимка: WSJ. Magazine

Снимка: WSJ. Magazine

Дауцен Крос е една от най-сексапилните жени в света на модата. Очарователната холандка има неповторимо излъчване, чар и магнетизъм, а женствената ѝ красота едва ли някой поставя под съмнение.

В началото на декември тя се присъедини към поредното модно шоу на ангелите на Victoria's Secret – само няколко месеца след раждането на второто си дете! По този начин Дауцен доказа, че е истински борец и че случващото се в личния ѝ живот по никакъв начин не може да повлияе отрицателно на нейната кариера.

Последната си фотосесия очарователната холандка заснема за списание WSJ. Към снимките има и интервю с Дауцен Крос, в което моделът разкрива как вижда бъдещето си и интересни подробности за началото на професионалното си развитие. Ето и няколко акцента, в които красивата холандка говори:

За професионалните ѝ стремежи, израствайки в Холандия: „Исках да стана учителка като майка ми или да работя нещо, свързано с благотворителност. Но майка ми ми казва, че като по-малка съм ѝ споделяла: „Хората ще ме познават“, така че предполагам винаги съм имала тази идея. Нямахме модни списание вкъщи, така че виждах диска на Дженифър Лопес, например, и си мислех: „Бих искала да имам подобна коса и грим“.

За преместването ѝ в Ню Йорк, за да започне своята кариера: „Тайно изпратих мои снимки до агенция в Амстердам и те ме накараха да отида в Ню Йорк. Живях в апартамент за модели в Meatpacking District, което по това време беше място, пълно с различни хора, които дори не можеш да погледнеш в очите. Не получавах работа и бях много самотна“.

За това, че многократно са я отхвърляли на кастинги, защото е „много хубава“: „Беше ми странно. Мислех си, че ако не трябва да бъда привлекателна, то какви са изискванията?“.

За това къде ще бъде след 10 години: „Нямам идея. Преди 10 години нямах представа, че сега ще бъда тук. Може би ще правя филми – мечтая да работя с конкретни хора или може би ще живея някъде на тихо място, където ще мога да отглеждам собствени зеленчуци“.

За това как със съпруга ѝ диджей Сънри Джеймс балансират натоварените си графици: „Много комуникация. Нашите агенти говорят по телефона всеки ден. Те са тези, които ни държат заедно“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте очарователната Дауцен Крос за списание WSJ.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари