IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид: Няма да стана домакиня, след като навърша 25

4 април 2015 11 00

Моделът позира за списание Adweek

Снимка: Adweek

Снимка: Adweek

Кара Делевин, Кендъл Дженър и Джиджи Хадид са сред най-популярните модели в момента. Кариерите им тепърва набират скорост, а лицата им вече красят рекламите на различни модни гиганти. Ето защо не се учудвайте, че все по-често ще се сблъсквате с госпожица Хадид.

Странната си фамилия моделът дължи на своя баща – палестинският строителен предприемач Мохамед Хадид. Красотата, изяществото и вкуса към модата пък Джиджи наследява от своята майка – бившият модел Йоланда Фостър. Ето защо не е изненада, че първите си стъпки в модния свят 19-годишната блондинка прави още като дете.

Последната корица на Джиджи е за списание Adweek. Там тя позира, разкривайки своята сериозна, магнетична и в същото време изкушаваща страна. Преди да разгледате снимките от фотосесията ѝ обаче, вижте какво споделя Хадид по отношение на своята професия и социалните медии:

За живота след края на моделството: „Това, което хората искат да знаят е какво се случва след като спреш с модата. Това ни принуждава да мислим за тези неща дори по-рано. Но просто не е допустимо да си модел до 25 и след това да спреш и да се превърнеш в домакиня“.

Снимка: Adweek

За социалните медии: „Мисля че ми идва отвътре винаги да бъда искрена там и да наричам нещата с истинските им имена. По този начин хората могат да се чувстват по-съпричастни, вместо да си мислят, че не могат да бъдат част от цялото нещо“.

В нашата галерия може да разгледате новата фотосесия на Джиджи Хадид.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари