IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин: Не искам да бъда клишето „модел-актриса“

27 май 2015 07 33

Чаровната британка позира за списание WSJ

Снимка: WSJ

Снимка: WSJ

За всички тези неща блондинката говори пред списанието WSJ, чиято юнска корица краси. Фотосесията е черно-бяла, а снимките са заснети от Даниел Джаксън.

Преди да ги разгледате обаче, прочетете някои от акцентите от интервюто на Кара Делевин:

За недостатъците на модната индустрия: „Ужасно е да живееш в свят, където някой ти се обажда и ти казва, че напоследък ходиш много по партита и трябва да отслабнеш. Това ме ядосва. Ако някой не иска да ме наеме, да не го прави!“.

За това, че е поставила филмовата си мечта на заден план, за да преследва модна кариера: „Основно се отказах от актьорството, защото да си намеря агент беше невъзможно. Всички ми казваха: „Ти си просто модел“.

Снимка: WSJ

За това, че разширява кариерата си и излиза от стереотипите: „Не искам да бъда клишето „модел-актриса“.

За това колко зле се е почувствала, когато филмът „Beach Boys“ (в който е имала участие) се отменя: „В модата, ако някой друг получи работата, аз си мисля: „Да, разбира се, има толкова много по-добри модели“. Но що се отнася до актьорството – човек се привързва към всяка своя роля“.

За това какво ѝ е казала Риана за отменения филм „Beach Boys“: „Всичко се случва с причина. Ти ще ми се обадиш след седмица или две и ще ми кажеш, че съм била права“.

Снимка: WSJ

За това по какъв начин социалните мрежи са помогнали на кариерата ѝ: „Ако ги нямаше тях, аз нямаше да съм постигнала всичко това. Ако бяхме през 90-те години на миналия век, нямаше да бъда супермодел“.

За надеждите ѝ да запише свой музикален албум: „Хората ще бъдат изключително критични, така че аз си мисля, че той трябва да бъде невероятен“.

А сега посетете галерията ни и разгледайте всички снимки на Кара Делевин – лицето, което няма нужда от представяне.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
cara ( преди 8 години )