IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карли Клос: Приятелството се нуждае от постоянни усилия

20 август 2015 13 30

Моделът позира за американското списание Glamour

Снимка: Glamour

Снимка: Glamour

Карли Клос покорява втора септемврийска корица, след като вече я видяхме да позира за новия брой на списание Flare. Русата чаровница е едно от предпочитаните лица, особено в родната Америка.

Новата фотосесия на Карли може да се опише само с няколко думи – динамична, цветна и зареждаща. Благодарение на екипа – фотографът Том Мънро и модният стилист Наташа Ройт, моделът изглежда различно на всяка снимка.

На корицата на американския Glamour 23-годишната Карли Клос е зашеметяваща в червена рокля на Gucci. Преди да я видите в нашата галерия обаче, прочетете няколко акцента от интервюто ѝ за изданието:

За приятелството ѝ с Тейлър Суифт: „Тейлър и аз се срещнахме на модното шоу на Victoria’s Secret преди две години. Лили Олдридж ни запозна. Тя ни каза, че сме сродни души и е учудена, че още не сме се запознали. И така започна всичко. Много от моите близки приятелки пътуват често, така че са необходими постоянни усилия – писане на съобщения, видеоразговори, за да поддържаме отношенията си“.


За Нюйоркския университет, в който ще учи от есента: „Не желая да чакам да стана на 30 години и тогава да продължа да уча и да предизвиквам себе си по нови начини. Аз съм на 23 години и съм в много натоварен момент от кариерата ми, но се надявам, че това е просто началото. През следващата академична година ще трябва да балансирам – но това е вълнуващо! Не съм написала един лист от много години, така че може би ще трябва да ти се обадя за помощ (интервюиращият Дерек Бласберг е и приятел на Карли)“.

Снимка: Glamour

За модния ѝ образ на най-сладкия модел в света: „Има по-лоши неща от това да те наричат „сладка“. Отгледана съм така, че да бъда благодарна на хората. Аз съм добро момиче“.

Посетете галерията ни и разгледайте фотосесията на Карли Клос за американското списание Glamour.

Снимка: Glamour

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари