IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид: Засягам се от критиката в социалните мрежи

5 октомври 2015 07 35

Моделът позира за Elle, Канада

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Образът на Джиджи Хадид е навсякъде. В момента тя е сред най-желаните модели, а е едва на 20 години. Кариерата ѝ със сигурност ще търпи още развитие, макар че гледайки последната фотосесия на красавицата, се питаме: „Какво по-съвършено от това може да видим от нея?“.

Джиджи застава на корицата на ноемврийския брой на канадското Elle, а кадрите са заснети от фотографа Макс Абадиан. Част от снимките са в минималистичен стил и на тях виждаме модела с визия, доближаваща се до натуралната.

Останалите кадри обаче са футуристични и със сигурност ще приковат вашето внимание. На тях Хадид може да ви омагьоса само с погледа си. Освен зашеметяващи снимки, изданието предлага и интервю с красавицата. Ето и какво споделя тя:

За това да бъдеш модел: „Когато приемам работа, аз искам да се докосна до хората. Искам да осъществя връзка с тях. Това е изключително важно при създаването на връзки и взаимоотношения, а именно те предлагат възможностите за развитие“.

За кариерата си: „Появих се в модата, когато индустрията бе готова за моята външност. Не вярвам в късмета, а в правилното време“.

За приятелите си: „Ние искаме да бъдем поколението и група от приятели, които се подкрепят взаимно“.

За критиката в интернет: „Отрицателните коментари в социалните медии идват от хора, които 99% от времето нямат представа за какво говорят. Аз съм човек и няма да лъжа, че понякога се засягам от негативизма на хейтърите“.

В нашата галерия може да намерите още снимки на прекрасната Джиджи Хадид.

Снимка: Elle

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари