IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев – спортът срещна Холивуд

21 ноември 2017 14 40

Актрисата неузнаваема на разходка

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Много често представата за звездите от Холивуд е, че се разхождат постоянно с перфектните си прически и дрехите си висша мода и общо взето... са перфектни.

Разбира се, за щастие имаме на разположение папараците, които само чакат удобен момент, в който да ни разкрият истинската и действителна визия на любимците ни.

Такъв е случаят и с Нина Добрев, която бе уловена на разходка, облечена с класическо черно от глава до пети.

Клинът с висока талия е комбиниран с тениска, която е завързана на възел в предната част. От ефектната прическа няма и следа, а на нейно място се появява леко лишена от обем къса коса.

Тъмните очила, превърнали се в задължителни за всяка холивудска звезда извън червен килим, прикриват лицето на Нина Добрев.

Факт е, че с новата прическа и в тази визия трудно бихме различили звездата от която и да е дама по натоварените градски улици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )
ne poznavam jenata na snimkata , no ne rabiram , za6to v statiata nabliagat na tova 4e triabva da bude razli4ima ?? iavno se naslajdava na migove spokooistvie
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар