IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катастрофа: Адриана Лима вече няма да се съблича

11 декември 2017 09 40

Освен ако не е за сериозна кауза

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Моделът на Victoria's Secret Адриана Лима постави нов стандарт в събличането. 36-годишната бразилка разкри, че вече няма да сваля дрехите си без сериозна кауза зад това. Признанието ѝ идва седмици, след като тя дефилира по бельо за 18-ти път за модния лейбъл и след това лъсна в серия разголени фотосесии по различни списания.

В какво се крие причината за промяната в мисленето на Лима?

„Наскоро получих телефонно обаждане с предложение да заснема секси видео, което да се разпространява в социалните медии. Макар че съм правила куп такива видеа, нещо се промени в мен, когато една приятелка ми сподели, че е нещастна с начина, по който тялото ѝ изглежда. Това ме накара да се замисля, че всеки ден, когато стана, се питам: Как изглеждам? Ще бъда ли добре приета на работа? И тогава ми светна, че по-голямата част от жените вероятно се събуждат с мисли как да се впишат в един социален/модерен стереотип... Помислих си, че човек не трябва да живее така и не е добре за здравето – нито физическото, нито психическото. Затова реших да направя промяна. Няма да си свалям дрехите, ако не е за добра кауза!“.

Лима добави в профила си:

„Професията ми оказва голямо напрежение върху начина, по който изглеждам. Мислех си как можем да носим такъв товар. Уморена съм от това, че сме поставени в позиция да живеем в свят с такива повърхностни ценности. Не е честно спрямо нас да се държим, да изглеждаме по определен начин. Искам да променя това в името на баба ми, майка ми и всички нейни предшественички, на които са поставяли етикет, които са били притискани и са останали неразбрани. И които е трябвало да живеят по рамките на обществото. Ще направя тази промяна. Ще започна със себе си“, написа в Instagram Лима.

Макар и искрени и благородни, думите изпълниха със скептицизъм феновете ѝ, тъй като наскоро хубавицата сподели пред People, че планира да бъде лице на Victoria's Secret поне още 2 години, докато навърши юбилейните 20 години като модел на марката.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари