IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моделът Нора Шопова с гадже адвокат

24 януари 2018 11 40

Красавицата разказва за любовта си

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Студентска любов. Така може да бъде описана с две думи романтичната история на красивата синоптичка и модел Шопова и нейният възлюбен Траян Косев, пише „България Днес“.

Най-вървежната ни съвременна моделка, която скоро замести на екран Деси Банова, срещнала гаджето си в УНСС.

Двамата завършили „Право“, но за разлика от Нора, Траян продължил развитието си като адвокат и в момента е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни и бизнес услуги.

Младият юрист вече е носител на редица престижни награди, а на въпрос дали и тя се вижда някой ден президентша като предшественичката си Деси Банова, Нора шеговито отговаря: „Наистина мога да се омъжа за президент“.

„Ако моята половинка реши да се кандидатира за такъв, според мен би бил страхотен държавен глава“.

Единствената българка, която е изгрявала цели два пъти на корицата на модната библия Vogue е категорична, че е намерила любовта в лицето на Траян и без неговата подкрепа не би могла да се справи в момента.

Влюбената двойка обича да прекарва времето си сред природата и в компанията на близки приятели, далеч от светската суета.

Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
ne poznavam horata na snimkata , no im jelaia obi i 6tastie
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар