IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид: Не искам да съм толкова слаба, но съм здрава!

12 февруари 2018 13 20

Моделът се защитава в мрежата след нападки, че се друса, за да е слаба

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джиджи Хадид стана жертва на хейтъри в мрежата, които критикуваха жестоко слабите ѝ форми. Супермоделът качи кадър от едно от дефилетата си на Седмицата на модата в НюЙорк, на което има „извънземна визия“, постигната с розова перука, прилепнал розов топ и сребриста пола.

На кадъра 22-годишната звезда изглежда доста слаба, което породи и редица негативни коментари, сред които дори имаше спекулации, че тя се друса, за да изглежда толкова слаба.

„Не искам да съдя никого, но наркотиците не са моето нещо, така че спрете да ме поставяте в кутия, само защото не разбирате как е съзряло тялото ми“, написа хубавицата в Туитър.

„Може да съм прекалено слаба, честно казано не искам да съм толкова слаба, но се чувствам здрава“, добави звездата.

Тялото на Джиджи претърпя някои промени, след като тя бе диагностицирана с хашимото. В резултат на заболяването Хадид задържа течности, заради което приема лекарства.

„През последните няколко години взимам лекарства за да потисна симптомите, сред които извънредна умора, метаболитни проблеми и способността на тялото ми да задържа топлина. Винаги съм се хранила по един и същи начин, тялото ми просто абсорбира храната различно сега, когато здравето ми се подобрява“, коментира звездата.

Моделът призова последователите си да не съдят хората и ги помоли да бъдат по-емпатични.

„Използвайте енергията си за да подкрепите тези, на които се възхищавате, вместо да бъдете жестоки към тези, които не харесвате“, написа в мрежата Хадид.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари