IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум оплете в мрежите си млад рокаджия

29 март 2018 09 40

Моделът излиза с китарист на Tokyo Hotel

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Хайди Клум, която за пореден път е в журито на „Америка търси талант“, потвърди слуховете, че е забила нов музикант. Тя определено има афинитет към мъже от музикалната сцена, но явно с напредването на възрастта се оглежда за младоци.

44-годишният топмодел е оплела в мрежите си 28-годишния Том Колиц – китарист на рок бандата Tokyo Hotel. За тяхната афера вървят слухове от няколко седмици, но вече има и потвърждение – двамата се награбиха зад кулисите на шоуто за таланти.

Хайди има във визитката си 6-годишен брак със соул звездата Сийл, с когото имат три деца – Хенри на 12, Джоан на 11 и Лу на 9. Двамата размениха доста обвинения и обиди един към друг преди да се стигне до развода им през 2014 година. Клум има и голяма дъщеря Хелен, която в момента е на 13, от връзката си с шефа на Формула 1 Флавио Бриаторе. За последно тя имаше връзка с търговеца на произведения на изкуството Вито Шнабел, но явно младия рокаджия вече е предпочитаната партия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари