IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шуслерови соли за всеки и всичко (3 част)

21 септември 2012 10 46

Безопасен начин да подобрите здравето и външния си вид

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Поредицата за Шуслеровите соли продължава с номер 3

№3 – Ferrum phosphoricum (Железен фосфат)

Сила за имунната система, за да сте мобилизирани срещу инфекциите

Желязото е съставна част на хемоглобина и играе важна роля за снабдяването на кръвта с кислород. Което означава, че колкото повече кислород достигне до клетките, толкова повече енергия се произвежда за организма и толкова по-издръжливи сме ние.

Изпречва ви се настинка или грип? Ако се приеме навреме, железния фосфат може ефективно да противодейства. Същото важи и при първите признаци на инфекции или изтощение, заради които изглеждаме нездравословно бледи. Минералът също така подобрява умствената дейност и концентрацията и помага на онези, които се непрекъснато се оплакват от студени ръце и крака заради смущения в кръвообращението. Освен първа помощ за имунната система Шуслерова сол №3 е подходяща за лечение на охлузвания, пресни рани, порязвания и първите признаци на слънчево изгаряне.

Железният фосфат е много важен за хората с активен начин на живот, тъй като те се нуждаят аот силна имунна система и повече енергия. Интелектуалците също е добре да се възползват от свойствата му, тъй като той повишава и способността за концентрация.

Ако често се оплаквате от различни алергии, Хюстън, имате проблем! Изгонете сенната хрема и всички други дразнители, като дадете мощен стимулант на имунната ви система. Възползвайте се от предимствата на Ferrum phosphoricum D12 и се радвайте на здраве, свежест и енергия.

Научете всичко за солите на д-р Шуслер: www.facebook.com/schusslersalts.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари