IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шуслерови соли за всеки и всичко (6 част)

27 септември 2012 10 17

Безопасен начин да подобрите здравето и външния си вид

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Парти до първи петли, поредица от светски събития... За какво й е вода, когато има шампанско?! Светските личности дават пример за това, че животът се движи предимно в лентата за изпреварване. И летят с все по-бясна скорост, сякаш няма да има утре. За много хора обаче този начин на живот е като галопиране по кратера на вулкан.

Безкрайните партита и отровите на удоволствията крадат от жизнената енергия. Обмяната на веществата в организма бива перманентно форсирана. Той вече не получава фазите на спокойствие, от които се нуждае, за да се зареди с нови сили и да стимулира регенерирането на клетките. В организма започват да се натрупват отпадъчни продукти. А отровите на удоволствията се наслагват в мастните и мускулните тъкани. Освен всичко хроничното недоспиване нарушава и обмяната на веществата.

На помощ идват Шуслеровите соли и най-вече - №6 – Kalium sulfuricum (Калиев сулфат)

Наричат я пречистващата сол, защото освобождава от баластните вещества и поправя пораженията върху кожата и ноктите

Когато болестотворните причинители и отпадните токсини и шлаки от метаболизма не се изхвърлят навреме, те започват да се натрупват в кожата, съединителната тъкан и отделителния тракт. Последиците от това са изтласкване на болестотворните вещества от организма посредством хронични заболявания (най-често хрема) и абцеси.

Шуслеровата сол №6 стимулира дейността на черния дроб и подпомагат отделянето на токсините от организма. Калиевият сулфат е изключително важен при хронични заболявания на кожата и лигавиците. Благоприятно се повлияват и екземите, и трудно заздравяващите рани, а също така и невродермитът, и себореята. Справя се с възпалителни проблеми на гърлото, конюнктивите и очите и носа.

№6 Kalium sulfuricum D6

Основна задача – Важна за отделяне на токсините. Стимулира активността на черния дроб, поправя вредите по кожата и лигавиците.

Признаци за недостиг – Предразположеност към старчески петна, сух пърхот, тежки крайници, чупливи нокти и изтощена коса.

Лечебно действие – Помага при подувания но корема или усещане за тежест в стомаха, хроничен бронхит, хронична хрема. Стимулира отделянето на токсини от черния дроб.

Научете всичко за солите на д-р Шуслер: www.facebook.com/schusslersalts.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари