IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Раят за съвременния човек

2 юли 2014 08 10

Открихме мястото за цялостната ни трансформация – вижте го!

Снимка: Мандала - център за цялостна трансформация

Снимка: Мандала - център за цялостна трансформация

Когато достигнете момента, в който съзнанието и тялото ви в един глас крещят „Стоп!“, сте готови да се вслушате в този глас. Но защо не го направите по-рано, преди да сте опънали струните на търпението и на здравето си докрай?!

В такива моменти съдбата ни поставя пред много въпросителни, в търсенето на чиито отговори се насочваме към същността си и към фундамента на психичното и физическото си здраве. И намираме мястото и начина

В София такова място съществува отдавна – от 2007 г. Тогава отваря врати студио „Йога Мандала“. Това е пространство, което е безопасно и свещено, защото дава възможност за духовни практики с квалифицирани специалисти. И именно по този път приятелите на студиото нараснаха толкова много, че то се разрасна в Център и се премести на ново място.

„Мандала – център за цялостна трансформация“ отвори вратите си на 28 и 29 юни за всички приятели и гости. Посетихме го, практикувахме, хранихме се и се влюбихме! На санскрит „мандала“ означава „кръг“ и символизира Вселената и нейната пълнота и завършеност. Именно това може да направите в Центъра за цялостна трансформация – да затворите кръга на физическата и духовна наслада. Тук може да намерите всичко необходимо, за да се почувствате хармонична и цялостна личност.

Освен близо десет различни стила йога, в центъра ще откриете широк спектър от терапии и масажи, хомеопатия, енергийни лечения, психотерапия, астрология, нумерология, свободно дишане, дерматология, консултации по живо хранене, музикални прояви, изкуство и всичко друго, което може да ви помогне да се развивате като пълноценни хора.

Разбира се, в това спокойно пространство не се употребяват алкохол и цигари. В три големи зали за практики (и съблекални с всички удобства), три кабинета за консултации и терапии, здравословен ресторант, две лаундж зони, четири тераси високо над шума на града и собствен магазин – в „Мандала“ имате възможност да изкарате пълноценно и в наслада времето си.

Снимки: Мандала – център за цялостна трансформация

В отпускащата атмосфера на центъра може да се насладите и само на лек обяд и вкусно кафе на терасата. В ресторант „Сома – жива храна” се предлагат вегетариански и вегански ястия. Почти всички съставки за рецептите се приготвят на място от свежи продукти, като дори кокосовото мляко е от кокосови орехи, а не от консерва. За ястията, които съдържат млечни продукти, клиентите могат да избират между животинския или растителния еквивалент на съответния продукт.


Снимки: Мандала – център за цялостна трансформация

„Мандала – център за цялостна трансформация” се разпростира на трите последни етажа на нова сграда, обявена за Сграда на Годината 2013 г., в раздел Паметници на културата, която се намира на бул. „Мария Луиза“ 58, ет.5. Може да посрещнете изгрева, а залезът ще ви очарова с магията си и ще ви даде възможност за пълно отпускане.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
много харесвам тази философия!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар