IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е вашето здраве според асцендента ви?

30 май 2016 10 20

Вижте кои са слабите ви места, базирано на изгряващия ви зодиакален знак

Снимка: giz-img.blogspot.com

Снимка: giz-img.blogspot.com

Повечето хороскопи се отнасят до изгряващия зодиакален знак (слънчевия знак), който описва човек като личност, но това е до две трети.

Останалата една трета зависи от асцендента (изгряващият знак), който също подсказва много за визията, здравето и поведението на човек.

Затова ви съветваме да проверите вашия асцендент, според часа си на раждане и тогава ще разберете още повече за себе си и своите особености.

А ето и какво е здравето ви според вашия асцендент:

Асцендент в Овен

Цялата ви физика създава впечатление за мощ и здравина. Външният ви вид обикновено е доста спортен, енергичен и нерафиниран. Вашето здраве обикновено е добро, благодарение на вашата голяма енергия и издръжливост. Независимо от склонността ви към инциденти, заради интензивния ви начин на живот, вие рядко боледувате. Вашата най-слаба зона е главата. Може да страдате от главоболие, мигрена, или други неща, свързани с лицето. Следователно, трябва да бъдете бдителни в тези области и никога да не забравяте да носите каска, когато се налага.

Асцендент в Телец

Вие имате добре сложено тяло и цялата ви физика създава впечатление за мекота. Вашето здраве обикновено е добро още от детска възраст. Разбира се, вие трябва да внимавате с начина си на хранене, тъй като сте лакоми и може да напълнеете с течение на времето и да развиете болести, свързани с наднорменото тегло.

Асцендент в Близнаци

Физически казано, вие имате искрящи очи и изразителни черти – вероятно сте стройни и гъвкави като фигура. Вашето здраве обикновено е крехко, но без сериозни проблеми. Просто често можете да страдате от нервност, преумора и безсъние. Също така може да бъдете засегнати от респираторни проблеми като астма, вследствие на чести инфекции или грип.

Асцендент в Рак

Вашата визия изразява мекота, замечтаност и донякъде наивност. Здравето ви обикновено е добро, но липсата на физическа активност може доста да ви навреди. Вие не сте особено активен човек и има опасност с времето доста да се отпуснете. Вашата изключителна чувствителност и честите промени в настроението ви, могат да ви създадат проблеми със стомаха. Потенциалните опасности са язва, лошо храносмилане и колит.

Асцендент в Лъв

Физически казано вие имате силни черти и здрава мускулатура. Вашето здраве е добро, благодарение на вашата емоционална стабилност. Слабите ви места са сърцето и гръбнакът. За вас има риск да развиете сърдечно заболяване, ако сте подложени на силен стрес и сериозни неприятности. Болките в гърба може да ви засегнат в зряла възраст, особено ако не сте били внимателни по време на юношеството.

Асцендент в Дева

Вие имате дискретна, елегантна физика с фина конструкция на тялото. Вашето здраве е добро, особено благодарение на постоянната ви загриженост за него. Вие имате балансирана диета заради вродената си склонност към умереност. Въпреки това, може да имате проблеми с нервите заради натрапчивата си природа да анализирате всичко около вас. Това може да бъде причина за психосоматични разстройства. Минимум можете да станете хипохондрик. Вашето слабо място са червата.

 

Асцендент във Везни

Вие имате приятни черти, като целият ви външен вид създава впечатление за праволинейност, спокойствие, класа, чар и изисканост. Вашето здраве е задоволително, тъй като вие се грижите добре за него през целия си живот, опитвайки се да запазите младостта си по-дълго. Потенциално слабото ви място са бъбреците и пикочният мехур. Затова трябва да обърнете по-специално внимание на начина си на хранене.

Асцендент в Скорпион

Що се отнася до физиката ви, вие сте здрави, устойчиви хора с широки рамене и очи магнит. Вашето здраве е много добро, въпреки че имате склонност към поемане на рискове. Може да претърпите няколко хирургически операции в живота си, но ще се възстановявате забележително добре. Способността ви да „възкръсвате“ след болезнени периоди и изпитания свързани със здравето, е вродена. Може да имате репродуктивни проблеми. Ако сте мъж, проверявайте си простатната жлеза.

Асцендент в Стрелец

Вие сте усмихнати, енергични и атлетични. След 30-те може да напълнеете. Вашето здраве е много добро, като направо изглеждате неуязвими. Все пак вследствие на вашия интензивен начин на живот, може да имате проблеми в по-късна възраст с черния дроб (внимавайте с алкохола и твърде богатите на мазнини храни). Също така може да имате някои проблеми с ишиас или разкъсани сухожилия, както и с високо кръвно.

Асцендент в Козирог

Физически вие сте кокалести с фини черти на лицето и сериозно излъчване. Видът ви оставя впечатление за строгост, твърдост, дълбочина и зрялост. Вашето здраве е устойчиво до дълбока старост. Слабите ви места са кожата, костите и колената. Потенциални болести, от които можете да страдате са ревматизъм, парализа, артрит или доброкачествени кожни заболявания.

Асцендент във Водолей

Физически вие сте високи на ръст с приятни черти и гъста коса. Целият ви външен вид създава впечатление за жизненост и оригиналност. Вашето здраве е много добро, защото се движите много и не обичате обилната храна. Слабите ви места са краката и глезените. Също така сте склонни към неврологични разстройства, мозъчен тумор, епилепсия и депресия. Независимо от това, имате всички шансове да доживеете до дълбока старост.

Асцендент в Риби

Физически вие сте закръглени, със среден ръст и големи очи. Имате загадъчно, доброжелателно излъчване. Вашето здраве е доста крехко. Съществува риск да не се грижите за него, да се храните нездравословно и да прекалявате с вредни неща като алкохол и цигари. Слабите ви места са психиката и краката. Може да страдате от ревматизъм или проблеми с кръвообращението. Може да имате неврози, поради липса на връзка с реалния свят. Възможно е да боледувате от настинки и бронхит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари