IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Delarom - органичната козметика, която доказано пребори остаряването

11 април 2012 08 04

Френаската марка е единствената с Нобелова награда в областта на медицината

Delarom - органичната козметика, която доказано пребори остаряването

Още една френска козметична фирма обяви война на стареенето, порите, пигментните петна, сухата кожа  и куп други дерматологични проблеми, които касаят жените по света. Името й е Delarom, а това, което я отличава, е влечението й към фитотерапията и ароматерапията.

Марката е създадена преди 5 години, но времето е напълно достатъчно за опитната в бранша Кристин Бене да създаде уникални по рода си продукти, които са напълно органични и съчетават в себе си традициите на опита с най-новите технологии в производството на натурална козметика в услуга на естествената красота на жената.

Delarom  е марка, която може гордо да се похвали с Нобелова награда за медицина за 2009 г с откритие, което доказва, че забавянето на клетъчното делене  предотвратява унищожаването на хромозома и така удължава живота на клетката. Ето защо и нейните продукти, които се борят със стареенето са наистина ефективни.

Сред най-атрактивните продукти на марката за дамите над 45 години е лифтинг серията, начело с крема за лице с хиалуронова киселина и екстракт от луковица на нарцис. Продуктът ефикасно забавя кожното стареене, предотвратява появата на пигментни петна, защитава кожата и ограничава загубата на вода.

Кремът е подходящ за всички типове кожа и съдържа коктейл от 3 цвята (масло от камелия, восък от жасмин и екстракт от бяла лилия, които са вълшебни за кожата), хиалуронова киселина с ниско и високо молекулно ниво, така че да прониква в дълбочина и да образува защитен слой и екстракт от луковица на нарцис.

За по-младите представителки на нежния пол Delarom се грижи със специалната си хидратираща серия. В топлото време сериозен проблем се явява лъщенето на кожата, която обикновено е мазна или комбинирана. Точно за тези дами козметичната марка е създала пречистващ хидратиращ флуид с екстракт от лен. Той е с много лека текстура, свива порите и регулира отделянето на себум. Освен това веднага матира кожата, без да я прави суха.

Едно време най-разпространеният ексфолиант бе смляното кафе, извадено от филтъра на кафемашината. Знаете ли, че портокаловата захар също перфектно заглажда кожата и отстранява мъртвите клетки от повърхността й?

С помощта на ексфолианта за тяло с портокалова захар и органично етерично масло от сладък портокал ще направите нежен пилинг на тялото си. На финал кожата остава мека, гладка и с апетитен портокалов аромат.

Продуктът, който със сигурност не трябва да подминавате, е пастата за зъби SENSIBLAN. За Delarom хигиената на устата е не по-малко важна от тази на кожата. Ето защо това вероятно е единственият козметичен бранд, който заедно с продуктите си за лице, тяло и коса, пуска и паста за зъби. Тя е с етерично масло от мента и перуника, подсилва зъбния емайл и предотвратява образуването на плака. Освен това има антибактериално действие и намалява чувствителността на венците. Има и избелващ ефект.

 Продуктите на Delarom можете да намерите в по-големите аптеки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Rali ( преди 12 години )
dobre 4e se setihte da pi6ete za tezi produkti- markata e unikalna. Imam krema za lice s aloe i maskata kam nego- popiva vednaga i hydratira
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар