Ако намерите начин да накарате миглите си да растат по естествен начин, ще спестите голяма сума пари от спирала. А дългите мигли правят очите толкова изразителни, което увеличава в пъти сексапила, който излъчвате.

Ето няколко съвета за по-дълги мигли:

1. Разресвайте миглите. Странно ли ви звучи? Но на пазара има миниатюрни гребенчета за мигли, които можете да използвате преди нанасянето на спиралата.

2. Използвайте вазелин. Малко количество вазелин върху клепачите преди да си легнете, ще направи миглите ви да изглеждат по-дълги на сутринта.

3. Използвайте спирала, която ускорява процеса на растеж на миглите. Може да не сте чували за такъв продукт досега, но вече съществува на пазара, трябва само да се поинтересувате за конкретните марки.

Още по темата

4. Зехтин. Поставете малко зехтин на клепачите си през нощта. Миглите ви ще попият всички витамини и минерали от ценното масло и ще бъдат идеално подхранени.

5. Масажирайте клепачите. Ако лекичко ги масажирате, ще стимулирате фоликулите на космите за по-бърз растеж.

6. Правилната диета. Знаехте ли, че храната също би могла да помогне на миглите ви да растат по-бързо? Приемът на достатъчно витамини и минерали от плодове и зеленчуци ще стимулира растежа на по-дълги и по-плътни мигли.