IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силен тен и висок фактор на защита

11 май 2012 10 38

Можем да сме здрави и красиви без специални усилия

Снимка:Dreamstime

Снимка:Dreamstime

Когато лятото дойде, бързаме да хванем хубав загар на кожата, за да станем по-привлекателни. Знаем, че слънцето е вредно и трябва да се пазим, но за Бога, лято е и искаме тен!

По тази причина никоя жена не би тръгнала да се маже със слънцезащитен крем с фактор 50. Дори лицето си не смее да намаже, за да не се окаже накрая, че то е светло, а тялото ѝ - тъмно.

Но не трябва да забравяме, че здравето ни е по-важно от красотата и трябва да се пазим от вредните му ултравиолетови лъчи. Има начин да сме здрави и красиви и той се крие в гамата продукти Photoderm BRONZ на козметичната марка BIODERMA.

BIODERMA създаде първата патентована биологична клетъчна защита CELLULAR BIOPROTECTION®, която стои в основата на слънцезащитната серия Photoderm. Революционният патент съчетава три важни действия, които допринасят за максималната сигурност и толерантност за кожата – защитава клетъчното ДНК от вредното влияние на UV лъчите, активира естествените защитни механизми на кожата и я предпазва от фотостареене, като се бори със свободните радикали.

Сега гамата Photoderm BRONZ си има два нови продукта – сухо олио с висока защита (SPF50 и SPF30). Уникалният бронзиращ комплекс в продуктите от серията Photoderm BRONZ стимулира естествения процес на синтезиране на меланин в кожата, причина за образуването на тен. Така вие сте на 100% предпазени от вредните лъчи и едновременно с това се радвате на страхотен загар.

Препоръчителна цена Photoderm BRONZ сухо олио SPF30: 40.90 лв.                        Препоръчителна цена Photoderm BRONZ сухо олио SPF50: 44.90 лв.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари