IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Oriflame споделя опит с българските бюти блогъри

23 юни 2014 11 05

Вижте някои от родните бюти блогъри и ролята им козметичния бранш у нас

Снимка: Oriflame

Снимка: Oriflame

Шведският козметичен гигант Oriflame тази година намери вдъхновение в нови сфери на красотата като модата, включително и в дейността на младите български бюти блогъри.

Лансирането на новата серия за декоративна козметика The One бе съпроводено с интересни новини. Oriflame стана официален спонсор на две световни модни седмици – Moscow Fashion Week и Stockholm Fashion Week.

 Международен бюти посланик на The One Oriflame е Елин Клинг – моден блогър от Стокхолм със световна известност. По света именно бюти блогърите са едно установено и респектиращо общество, което е сред основните генератори на мнения в света на козметиката.

Именно заради любовта към козметиката, всеотдайността и желанието, с което пишат, заради уважението, с което се отнасят към читателите си, тези блогъри получават вниманието на Oriflame, като компанията ги прави част от козметичното общество The One Collective.

Това е международно общество от блогъри, гримьори, модни специалисти и звезди, които споделят страстта си към красотата и качествената козметика. The One Collective е място за размяна на идеи и за споделяне на съвети.

The ONE е козметична серия от Oriflame, която предлага всичко необходимо, за да сте в крак с актуалните тенденции в козметиката и модата. Три различни категории отговарят на търсенето на всяко момиче.

„Красива всеки ден“ представя най-необходимите продукти за красота за всеки ден.

 „Цветен акцент“ включва вълнуващи продукти в забележителни цветове – за смелите момичета, които обичат да привличат погледите върху себе си заради безупречния начин, по който изглеждат.

„Траен ефект“ - формулирани така, че да издържат възможно най-дълго време, продуктите от тази серия са за заетите дни, в които не ти остава и минутка свободно време за корекции на грима.

И понеже The One е мястото, където модата и козметиката се срещат и създават заедно една модерна визия, за лице на марката у нас бе избрана най-известният български модел Диляна Попова, а за посланици - наложили се имена в модния и козметичен бранш у нас като главния редактор на спиание Cosmopolitan Детелина Стаменова, както и редакторът мода и красота на женския сайт Tialoto.bg Люба Вангелова. Наред с това изборът на Oriflame се спря и върху няколко имена на български бюти и модни блогъри.

Решихме да ви представим именно тях, за да покажем хората, които стоят зад блоговете, защото те имат огромна роля в динамиката на индустрията и отразяват мнението на реалните потребители.

Обърнахме се към всяко едно от момичетата с три въпроса. Техните интересни отговори ще повдигнат завесата на бюти блогърството у нас, а и ще научите някои ценни съвети за красота, които са доста ефективни и съперничат с тези на професионалистите.

В галерията ви очакват българските бюти блогъри част от The One Collective.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
И кои са българските бюти блогъри, че за един не се сещам!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар