IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гримьорът на Ким Кардашян съветва

3 юни 2017 13 15

Как да постигнете перфектния макиаж

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тя е сред най-желаните и сексапилни жени на света и все пак красотата на Ким Кардашян е в ръцете на един мъж. Край риалити звездата денонощно има екип от стилисти и гримьори, начело на който е Марио Дедиванович.

Марио е гуруто на „лицевото контуриране“ и се съгласи да разкрие пред FEMAIL, кои са най-честите грешки, които дамите допускат при гримирането и как да бъдат избегнати.

1. Поставяне на грешния тон фон дьо тен

„Избирайте цвета на дневна светлина. Най-добрият вариант е да миксирате по-светли и тъмни тонове, за да достигнете точния“, споделя Марио.

2. Очната линия е демоде, доверете се на водоустойчивия молив

„Ако искате да подчертаете очите си, винаги ползвайте за основа молив. След това, ако държите черното да бъде още по-наситено, повторете с очна линия“, категоричен е гримьорът.

3. Не потъмнявайте веждите, сгъстете ги

„Използвайте молив в същия тон като веждите ви, който след поставянето туширайте с четка, за да смекчи визията на веждите“, обяснява Марио.

4. Разнасяйте всичко

Без значение какво поставяте на лицето си – пудра, фон дьо тен, коректор, хайлайтър – „разнасяйте“ текстурата така, че да не е в контраст, а да се слива с останалите продукти.

5. Блясък

Не матирайте, а оставете не само устните, а и лицето да блести. Нанасяйте продукти с глицерин по клепачите, скулите, устните. Марио предпочита да подчертава естествената красота на клиентите си, затова и залага на по-леките текстури. „Използвайте по-леки продукти като цветни овлажнители вместо фон дьо тен и кафяв молив и и очна линия вместо черен. Търсете по-натурални тонове при контуриране, за да постигнете по-естествен вид“, съветва още експертът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари