IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенно подмладяване без агресия към кожата

7 ноември 2012 06 30

Октомври и ноември са „Месеци на красивата кожа” в центровете за фотоепилация и фотоподмладяване No+Vello©

Снимка:  No+Vello

Снимка:  No+Vello

След горещото и изпълнено с емоции лято остават ярки и незабравими спомени за прекрасни преживявания, слънце и море. Кожата ни, обаче, не е на същото мнение. Поява на петна и лунички, загуба на еластичност, изразени бръчки са част от проблемите, които ни съпътстват в края на всяко лято. Ето защо, есента е идеалният период да обърнете внимание на тези проблеми и да се възползвате от съвременните методи за подмладяване на кожата.

Много от нас биха желали да имат по – стегната и сияйна кожа на лицето, а световните тенденции сочат, че все повече жени предпочитат да изглеждат естествено, а не да се подлагат на скъпи и болезнени операции с не толкова естетичен ефект. Фотоподмладяването е съвременен неинвазивен метод, които ни помага да премахнем следите на времето и да се насладим на гладък, подмладен и здрав вид на кожата. При фотоподмладяването се използва интензивна светлина, която прониква в кожата, без да разрушава повърхностния ѝ слой. Топлината, която се провежда, предизвиква образуването на нови колагенови и еластинови фибри, които реорганизират структурата на дермата и епидермиса и имат запълващ ефект. Резултатите, които се постигат, са забележителни:

• Подмладена кожа;
• Изгладени бръчки и изразни линии;
• Подчертан овал на лицето;
• Уеднаквен тен;
• Сияйна и стегната кожа;
• Подмладен и здравословен външен вид.

Снимка:  No+Vello

Есента е времето, когато кожата ви се нуждае от малко помощ, за да възвърне естествената си красота. Ето защо октомври и ноември са „Месеци на красивата кожа" в центровете No+Vello© – световният лидер във фотоепилацията и фотоподмладяването. Само до края на ноември можете да си направите фотоподмладяване с 50% отстъпка, в пакет с фотоепилация и ревитализиращ флуид за лице на специална цена от 100лв. Бюти пакетът гарантира подмладена, блестяща и гладка кожа без нито едно излишно косъмче.

Салоните No+Vello© разполагат с последно поколение IPL система, която успешно се бори със стареенето на кожата и следите на слънцето по нея. За подсилване на резултатите от фотоподмладяването, се използва Ревитализиращия флуид за лице No+Vello© с уникална формула, която подпомага борбата със свободните радикали и има ексфолиращ ефект.

За No+Vello: компанията е глобален лидер на пазара за фотоепилация и фотоподмладяване с повече от 1000 салона в 15 държави. В България веригата има 12 салона в София, Пловдив, Варна и Бургас. Повече информация можете да намерите на www.nomasvello.bg .

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари