IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как V-ефектът ни подмладява?

20 март 2014 13 35

Дермалните филъри са тайната на младежкия вид

Снимка: Libra

Снимка: Libra

Факт е, че няма начин да спрем времето. Но в последните години постиженията и иновациите в сферата на козметиката позволяват да минимизираме последствията, които оставя то върху красотата ни.

След бума на популярния ботокс като основно оръжие в борбата за запазване на младежкия контур на лицето, на преден план излиза нов продукт. Неотдавна фирма Либра представи иновативния филър за постигане на обем в контурите на лицето Radiesse.

Високотехнологичният филър на Либра е в състояние да моделира контура на лицето и да създаде една наистина нова визия. Този филър има способността да възстанови загубените обеми на лицето, но и на ръцете. Така се връщат онези черти на контура, които носят загубеното с годините младежко излъчване.

Radiesse е дермален филър от ново поколение, който носи незабавен резултат след инжектиране. Ефектът от прилагането му е двоен, тъй като той не само променя контурите, но и стимулира производството на нов колаген. Младото лице има V-образна форма, а обемът му е оптимален.

С напредването на възрастта обемът прогресивно намалява, кожата губи тонус, брадичката се отпуска и лицето става по-широко в долната си част. Именно тук на помощ идва дермалният филър Radiesse, който връща обема точно там, където е загубен.

Дълбоките бръчки се моделират, хлътналите или увиснали бузи изчезват, а природните лицеви контури се връщат. Именно това е V-ефектът на Radiesse - връща V-контура на лицето.

Д-р Ася Данчева презентира пред журналисти иновативния дермален филър Radiesse.

Radiesse е абсолютно безопасен за използване и има незабавен ефект, благодарение на неговата гел основа. Дълготрайността му се гарантира благодарение на колагенната стимулация, която той гарантира. Филърът  е ефективен в много области на лицето, както и в подмладяването на ръцете. Може да го прилагате в областта на веждите, слепоочията, скулите, меката част на ухото, назо-лабиалните гънки, за хлътнали бузи, марионетни линии, линията на брадичката, линията на носа, мент-лабиалната гънка, брадичката.

Процедурата на инжектиране трае около 30 минути, относително безболезнена е, а трайността на индивидуалните резултати зависят от възрастта, типа кожа, начина на живот и обмяната на веществата. И разбира се, площта, която е третирана. Като цяло ефектът при повечето пациенти продължава повече от година.

Ако сте решили да посрещнете пролетта с нов младежки вид на лицето, единственото, което ви остава е, да изберете лекар, който е преминал обучение и има опит с инжектирането на Radiesse. Дори тест за алергия не ви е необходим. Само желание и енергия за ново начало.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари