IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Само за мечтатели: Дом на колела за милиони

3 юни 2011 10 40

Представяме ви един кемпър, който си е цяло технологично чудо

Снимка: Luxatic

Снимка: Luxatic

Щатската фирма Visibly Loud е един от лидерите в областта на производството и бизнеса с кемпъри и всякакъв вид моторизирани домове, създадени специално за богатите и известните.

Това, с което предстои да ви запозная сега, компанията е нарекла "Articulated Dream", което може грубо да се преведе като „Разгъваемата мечта" (заради свойството си да се „разпъва" и става по-широко) и е известно като най-просторния дом на колела, който е излизал на пазара.

Супер луксозният кемпър може да бъде описан като 2-стаен апартамент с доста градски маниер, като най-хубавото при него е, че всъщност можете да го отведете във всеки град по света.

Домът на колела е доста елегантен и стилен, като обзавеждането може да се промени, според вкуса на индивидуалния клиент.

„Разгъваемата мечта" разполага с обитаема площ от 55 до 60 кв.м, а на широчина достига до 2.55 м, когато е в движение, и 4.70 м, когато е паркирана и разпъната. Тя е висока 4 метра и дълга 18.85 м.

Включва 2 стилни спални с отделни бани, всекидневна и модерна кухня.

Най-интересното качество на този моторизиран дом е неговото вискотехнологично обзавеждане: има си домашна система с компютър с тъч скрийн, чрез който се управляват почти всички функции в апартамента: осветлението, електрическата инсталация, алармите, водоснабдяването и генераторите.

Луксозният кемпър също така разполага с вискокотехнологична аудио-визуална система, модерна охранителна система с електронни карти за достъп, сателит с интернет и телевизия и две скрити помещения: едното за скутер, а другото – за съхранение на всякакви джаджи и инструменти.

Така че, ако случайно сте някоя музикална или кино звезда, топ автомобилен пилот, известен спортист или мениджър в огромна корпорация и ако „пътят е вашата истинска невяста"* – е, няма какво да му мислите!

 Вижте снимки в галерията. 

*And the road becomes my bride – популярна строфа от песен на Металика.

Още модерни каравани


Автор - снимка

КоментариКоментари