IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миди и корали като вдъхновение в интериора

20 юни 2014 07 50

Вдъхнете нов живот на морските раковини

Снимка: interiorholic.com

Снимка: interiorholic.com

Раковините, мидите, морските звезди и коралите лесно могат да се превърнат във вдъхновение за лятната декорация на дома ви.

Ако сте събирали достатъчно черупки от морски дарове през годините, то сега е моментът да създадете нещо красиво от тази колекция. Ако пък не сте, то при първото си ходене до морския бряг, можете да се снабдите с подобни черупки и да им вдъхнете нов живот като ги превърнете в част от интериора на дома си.

С морските раковини можете да декорирате голяма част от старите си аксесоари – вази, свещници, кутии за бижута, саксии, рамки на снимки, часовници и огледала, настолни лампи и дори някои малки мебели като тоалетка, масичка за кафе или шкаф за банята.

Ако нямате необходимата сръчност, за да се занимавате с подобно приложно изкуство, то друг вариант е да сложите колекцията си от миди в стъклен буркан с красив дизайн и той да се превърне в акцент на вашата трапеза.

Вижте още различни идеи по темата в нашата галерия!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )