IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деко идеи от дървени палети

15 юли 2014 12 10

Практично, евтино и ефектно

Снимка: snappypixels.com

Снимка: snappypixels.com

Промишлените (индустриални) дървени палети напоследък са се превърнали във вдъхновение за много интериорни дизайнери, както и за обикновените хора, които умеят да създават неща със собствените си ръце. От тях се правят какви ли не мебели и аксесоари за дома и градината, които на всичкото отгоре изглеждат доста модерно и съвременно.

Дървените палети лесно се превръщат в основа за дивани, в маси за кафе, в закачалки, в рамки за легла, в стойки за телевизор и дори в шкафове. Те са перфектен избор за създаване на мебели за балкона или за къта на терасата. Разбира се, голяма част от тези палети имат нужда от рециклиране, боядисване и персонализиране с помощта на творческа мисъл.

Факт е обаче, че можете да ги използвате за обновяване на екстериора и интериора на дома си, превръщайки ги в един импровизиран, но атрактивен акцент в декора, който освен това не е никак скъп.

Вижте някои доста интересни, шикозни и практични идеи, създадени от дървени палети в галерията ни.

Снимка: snappypixels.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
доста са модерни тези палети, какво ли не правят от тях вече!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар