IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да живееш в Европа и да гледаш към Африка

13 август 2014 07 40

Неочаквано добра комбинация

Снимка: Fairhomes Ltd

Снимка: Fairhomes Ltd

Какво по-хубаво от това да живеете в уредената Европа, но гледката от дома ви да е отправена към екзотичната и мистична Африка?

Изключително луксозната къща New Aloes в Гибралтар предлага именно това удоволствие. Тя е построена на висока скала, откъдето човек може да насочи погледа си на различни места в широкия хоризонт.

Гибралтар е на пето място в света по гъстота на населението, точно след Хонг Конг, ето защо там пространството е кът.

За щастие, създателите на уникалната къща от Fairhomes Ltd. са успели да включат всички удобства в рамките на New Aloes.


Имотът има „външен живот“, виещи се градини, големи басейни, открити тераси – неща, които са рядко срещани в Гибралтар. Къщата разполага още със седем спални и огромни стъклени стени, вместо прозорци. По този начин се открива прекрасна гледка към множествата забележителности наоколо.

Разбира се, не липсват и други удобства в New Aloes – трапезария, кухня, фитнес зала със сауна, гараж за 12 коли, асансьор до всички етажи, както и електронно управление на щорите, пише Adelto.

Влезте в нашата галерия и разгледайте прекрасната къща в Гибралтар, откъдето може да се наслаждавате на приказната Африка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )