IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красиво безвремие

7 октомври 2014 07 10

Лукс край морето във Виетнам

Снимка: Hiroyuki OKI

Снимка: Hiroyuki OKI

Просторната и луксозна къща, кацнала на някой красив бряг, е мечта на може би почти всеки човек. Ето защо архитектурните фирми по цял свят се надпреварват да измислят все по-впечатляващи плажни къщи, с които да печелят овациите на хората.

Виетнамската архитектурна фирма ММ ++ Architects показва своя потенциал, отразен в проекта „Oceaniques Villas“. Той е завършен тази година и включва луксозни вили, разположени на различни места във виетнамската държава (Mui Ne, Phan Thiet, Binh Thuan).

Mui Ne е популярна дестинация за почивка в южната част на източното крайбрежие на Виетнам, ето защо не е изненада, че именно там се позиционира една от впечатляващите вили. Като всяка впечатляваща плажна къща, и тази ще радва обитателите си с неповторима гледка към морето.

Всъщност в този район малко частни имоти могат да се похвалят с такава локация, имайки предвид, че върху най-апетитните имоти са построени хотели. Едно от нещата, които правят впечатление при вилите е, че всички те са много добре озеленени, което добавя още екзотика в иначе идиличната атмосфера.

Всяка вила има три или четири спални, както и разполага и със собствен басейн. Строежът на къщите е започнал на почти 2 метра височина от нивото на плажа, за да останат обитателите на имотите необезпокоявани от любопитни погледи.

Влезте в нашата галерия и разгледайте морската вила във Виетнам, в която няма как да не се влюбите.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари