IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да помечтаем за лятото

26 октомври 2014 07 00

Кътче спокойствие в Южна Африка

Снимка: Adam Letch

Снимка: Adam Letch

Лятото вече е само красив спомен, така че докато чакаме цяла година до следващия летен сезон, ни остава само да си мечтаем за него. Какъв по-добър начин да подхранваме своята мечта от това да се наслаждаваме на гледки, които ни напомнят за лятото и разбира се, за морето?

Поредното архитектурно произведение, красива плажна къща, която привлече вниманието ни, се намира в Южна Африка. Нейни създатели са специалисти от компанията Gavin Maddock Design Studio. Проектът носи името „Pearl Bay Residence“ и се намира на 90 километра северно от Кейптаун.

Прекрасната къща граничи с природен резерват и с океана, което е предпоставка за едно наистина прекрасно място. Архитектите, чието дело е този оазис на спокойствието, описват своя проект като модерна къща с неповторим изглед към океана. Къщата има два етажа, които се разпростират на 600 квадратни метра, състоящи се от три спални, четири бани, голяма дневна с трапезария, хол и кабинет.

Най-примамливото е, че почти всяка стая предлага гледка към океана, като по този начин човек винаги може да се наслаждава на прекрасните пейзажи и разбира се, да мечтае за лятото. Идеята за интериора е да има повече пространство и всичко да бъде по-семпло, но същевременно елегантно.

За да се уверите в последното, просто посетете нашата галерия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари