IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луксозна вила в Бали, увековечена в холивудски филм

14 ноември 2014 15 43

Приказно място, което може да се сравни с рая

Снимка: Villa Ombak

Снимка: Villa Ombak

Бали е един от най-популярните острови на планетата.

Всяка година със своя магнетизъм той привлича милиони туристи от различни краища на света, които се любуват не само на невероятната му природа, култура и традиции, но и на луксозните хотели и вили, разположени на неговата територия.

Вила Омбак е пример за едно приказно място, което може да се сравни с рая. Тя е красив и съвременен имот, който дори е увековечен в холивудския филм „Яж, моли се и обичай“.

Неговата последна част се развива именно на остров Бали. Луксозната вила е разположена на високо – на върха на скала и предлага великолепна гледка към океана.

По-специално вилата се позиционира върху красивия остров Nusa Lembongan, разположен край югоизточния бряг на остров Бали, Индонезия. Прекрасният имот има четири спални и отразява балийската традиция домовете да са затворени и отворени едновременно. Холът води към закритата трапезария, която има огромни панорамни прозорци и сводести тавани.

Всички спални могат да се похвалят със спиращи дъха гледки към океана. И напълно в стила на съвременния живот – вилата разполага с модерна кухня и система за домашно забавление. Интериорният дизайн е като на повечето плажни къщи в този край на света.

Влезте в нашата галерия и се пренесете в луксозната балийска вила, част от снимачната площадка на филма „Яж, моли се и обичай“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари