IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият дом на Джей Ло в Маями Бийч

12 март 2015 12 16

Просторно имение сред зеленина

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Маями е притегателно място не само за хиляди туристи, но и за някои от най-големите световноизвестни звезди. Ето защо не е изненадващо, че именно Дженифър Лопес се е радвала на дом в тази популярна част на Америка.

Разбира се, известните личности трудно задържат нещо за дълго и по тази причина певицата вече не е собственичка на просторното имение в Маями Бийч. Едно от най-характерните неща за този дом е, че целият е обгърнат от зеленина и много палми. Пространството пък е негова отличителна черта.

Имението, което в момента се продава за „скромната“ сума от 40 милиона долара, има архитектура в испански стил – отворени покрити тераси с колони и арки. То се намира на брега и дизайнът му много наподобява къщите на „Старата Флорида“.

Бившият дом на Джей Ло разполага още с басейн, спа център и изглед към залива. Малко изкуствено езерце, голяма градина и тропическа атмосфера са другите неща, с които имотът изкушава. Седем спални и 13 бани са достатъчни, за да поберат както голямо семейство, така и няколко приятели, когато се отбиват на гости.

Влезте в нашата галерия и разгледайте как изглежда един от многото бивши домове на Дженифър Лопес.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари