IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къщата, олицетворяваща модерния, луксозен дом

23 март 2015 15 02

Тя се намира в Южна Африка

Снимка: Adam Letch

Снимка: Adam Letch

Хората са индивидуалисти и е известно, че имат различни вкусове. Що се отнася до някои определени теми обаче, голяма част от тях мислят по един и същи начин.

Едва ли има човек, който смята, че просторният и луксозен дом не е за предпочитане пред по-малкия и по-обикновено обзаведения такъв.

Ето защо едно от последните „творения“ на южноафриканската архитектурна компания AA Interiors със сигурност ще очарова голяма част от вас.

Забележителната къща е завършена през 2014 година и се намира в Кейптаун, Южна Африка.

Семейството, поръчало изготвянето на проекта за имота, държало той да бъде голям и луксозен, както и да включва елементи с блясък и естествени материали. И макар че домът е огромен, неговият интериор и дизайн не позволяват да се създаде усещането за празнота.

Най-голямата спалня в къщата е свързана директно с просторната тераса и басейна, откъдето пък се открива невероятна гледка към околните лозя и планини. Особено впечатление прави поръчковата винарска изба, в която се съхраняват над 400 бутилки вино.

В нашата галерия може да разгледате една страхотна къща в Кейптаун, олицетворяваща модерния и луксозен дом.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари