IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анимационни герои оживяват върху лице

22 август 2014 06 00

Креативните рисунки са дело на гримьорката Лаура Джекинсън

Снимка: Laura Jenkinson

Снимка: Laura Jenkinson

Когато талантът е в изобилие, той може да се изрази по най-необичайните начини. Поредица от анимационни герои оживяват върху лицето на 25-годишната гримьорка Лаура Джекинсън.

Тя използва брадичката и устните си за платно, създавайки наистина невероятни изображения. Лаура прибягва до театрални техники за грим, за да може да сътвори всеки уникален образ.

Понякога гримьорката включва собствената си усмивка, която умело замаскира така, че тя да изглежда, сякаш е на някой от анимационните герои. Вдъхновението си Лаура получава от други талантливи артисти, които намира в социалната мрежа.


„Бях виждала купища други фантастични гримьори в Instagram и исках да направя нещо подобно, но в по-голям мащаб“, споделя Джекинсън.

Въпреки че обикновено за своите творения Лаура използва професионални гримове, понякога тя залага и на традиционните продукти, които могат да бъдат намерени във всяка женска чанта.

Влезте в нашата галерия и разгледайте „живите“ анимационни герои.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )