IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кучета живеят като холивудски звезди

25 февруари 2015 12 15

Богатите четириноги, които може да видите в Instagram

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Как си представяте живота на една холивудска звезда? Със сигурност бляскав и луксозен.

Подобен живот обаче водят не само най-известните актьори, актриси, певци, певици и други популярни личности. Много богати, но не толкова масово познати личности също живеят като крале, дори понякога повече, отколкото някои наистина известни хора.

Едва ли обаче си представяте, че определени кучета могат да живеят като холивудски звезди и че ежедневието им е толкова хубаво, че някои хора дори не смеят да мечтаят за подобно. Не всички четириноги приятели на човека обаче имат шанса да се радват на дом и човек, който да ги обича, така че „богатите“ кучета със сигурност са двойни късметлии и щастливци.

Едно е ясно – вие може и да не прекарате предстоящото лято на яхта, но голяма част от кучетата-сензация в Instagram ще го направят. Те се радват на най-луксозните придобивки, возят се в хубави коли, в частни самолети и пият скъпо вино. Кучешки живот-мечта!

И ако все още не смятате, че понякога е по-добре да си сладко животно с честни очи, мека козина и въртяща се опашка, най-добре влезте в нашата галерия и се убедете сами.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари