IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Crazibiza и Mascota трупат грехове на Bedroom Beach

29 юли 2015 12 19

Поредното култово парти на морето

Снимка: Bedroom Beach

Снимка: Bedroom Beach

На 1-ви август за пореден път култовото диджей дуо Crazibiza гостува на Bedroom Beach. Зад това име се крият двама унгарски музиканти с артистичните псевдоними Tommyboy (с рождено име Тамаш Пацига) и Agebeat (Балаз Хингий).

Когато тандемът се събира през 2010 година, за да запише траковете Desire, Remembering, Dokker and Reach Out, по-младият Agebeat е почти новобранец с музикална кариера, стартирала едва през 2009 година. За сметка на това колегата му Tommyboy се занимава с музика още от началото на 90-те години на миналия век.

Истинският успех ги спохожда през 2012 година, когато двамата се превръщат в едни от най-креативните диджей тандеми с над 100 релийза и ремикса в най-уважаваните световни лейбъли.

Оттогава дуото има по 150 гостувания годишно в клубове в Европа, Нова Зеландия, Китай, Хонг Конг, Япония, Южна Корея, Русия, Дубай, Северна и Южна Америка. Двамата унгарци не забравят обаче и родната си страна – всеки четвъртък вечер те имат над 200 000 слушателя на вълните на будапещенското радио Music FM – 89.5 FM.

На 1-ви август заедно с Crazibiza зад пулта на Bedroom Beach ще застане и българският диджей Mascota. Най-добрият БГ диджей за 2013 година отдавна работи с унгарския тандем, а миналата година засне видео на сингъла си Infected.

Наскоро Mascota и диджей D-Trax направиха ремикс на Lonely One – едно от парчетата на Crazibiza. На 3-ти август в Beatport ще излезе новият ремикс на Mascota и D-Trax за PornoStar Records – лейбълът на Crazibiza. Заглавието му е eSQUIRE & Crazibiza feat. Kings – Waiting For.

На 1-ви август унгарците от Crazibiza, колегата им Mascota и всички фенове на хаус музиката ще се изправят и пред едно тежко изкушение – My favorite sin. Така се нарича новото тематично парти на Bedroom. Кои са най податливи на греховете? Онези, на които са им забранени.

Затова на 1-ви август момичетата от балета Bedroom Ladies ще излязат на сцената като монахини и разкайващи се грешници. И едните, и другите оскъдно и секси облечени. Който не си е казал досега молитвата или не се е изповядал, да не бърза и да го остави за сутринта. Защото през нощта ще е натрупал много нови грехове!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари