Вход / Регистрация

Спокойствието идва с Мистър найс гай

Вие това ли искате?
Спокойствието идва с Мистър найс гай
Снимка: Vampire Diaries

Ако от малки сте обичали приказките и мечтаете за романтика, принцът на бял кон и всякакви други положителни и влюбени до гроб герои, то определено вашето момче е Мистър найс гай. Той е добър, възпитан и винаги гледа със замечтан поглед...във вас.

Казват, че добрите момчета са скучни, но пък цял живот на бурни емоции - не се издържа. Затова в даден момент дори и лудите глави с пола си казват: „Писна ми, искам просто да ме обича, подкрепя и уважава. Искам добро момче".

Не от всяко момче, може да се роди Мистър найс гай. Тази „порода" мъже обикновено е минала през никакъв катарзис, за да постигне душевен мир и да си изгради сериозна ценностна система. Вероятността да се е родил с благ характер, добро възпитание и ерудиция и да не бъде смазан психически през пубертета от буйните глави, които са го тормозили заради интелекта и привидната му плахост, е много малка. Тихите води са най-дълбоки...така е.

Снимка: Vampire Diaries

Обикновено „добрите душички" накрая се превръщат в тирани, а тези, които са правили куп глупости в живота си и вече са видели какво ли не, се пречупват и се сдобиват с ледено спокойствие, загърбвайки лошите си нрави и навици.

И въпреки, че не спираме да натъртваме колко е благ и хрисим, трябва да ви кажем, че това момче има канско търпение, до момента, в който чашата не прелее. Тогава би могъл да излезе извън контрол и дупе да ви е яко.

Една от епичните филмови двойки, пресъздаваща двата антипода – доброто и лошото момче, са всеобщите любимци от сериала „Дневниците на вампира" - Стефан (изигран от Пол Уесли) и Деймън Салваторе.

Снимка: Vampire Diaries

Вторият вече го коментирахме подробно, така че ще разгледаме примера на първия. Стефан е въплъщение на Мистър найс гай – мил, разбиращ, любящ, предан. Той мисли първо за жената, която обича и след това за себе си. Жертвоготовен е (макар че и брат му в крайна сметка бе готов на всякакви саможертви) и на него определено може да се разчита.

Снимка: Vampire Diaries

Доброто момче е там, когато ти трябва и е някакъв събирателен образ между любим, баща, брат и приятел. Усещането да си с такъв мъж може да се облече в една дума „спокойствие". Не, че няма да има адреналин във връзката ви, ако вие го пожелаете, но инициативата трябва да бъде ваша. Той е там, за да ви угоди!

Вие на какъв етап от живота си сте? Искате ли мъжът до вас да ви докарва неописуема тръпка или се уморихте да дебнете лошите момчета? Може да ви улесним в намирането и на доброто и на лошото момче. Просто влезте в aha.bg и участвайте в играта ни, където ще ги намерите... ще намерите и нещо повече!Коментари (0)
Коментирай
Потребител:
Текст:

Моля, въведете кода в полето * 


Защо трябва да сме добър модел за подражание на децата си Защо трябва да сме добър модел за подражание на децата си
По какъв начин да повлияете положително на наследниците си?

Колко е важно да обичаме работата си? Колко е важно да обичаме работата си?
Три са критериите, които са причина за удовлетворение от работата ни

„Сама“ и „във връзка“ днес са временни статуси „Сама“ и „във връзка“ днес са временни статуси
Гледна точка за растящия социален феномен „жена без връзка“

След секс и прегръдките станаха платени След секс и прегръдките станаха платени
Находчива американка изкарва по 60 долара на час

Виж още