IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спокойствието идва с Мистър найс гай

24 юли 2012 14 00

Вие това ли искате?

Снимка: Vampire Diaries

Снимка: Vampire Diaries

Ако от малки сте обичали приказките и мечтаете за романтика, принцът на бял кон и всякакви други положителни и влюбени до гроб герои, то определено вашето момче е Мистър найс гай. Той е добър, възпитан и винаги гледа със замечтан поглед...във вас.

Казват, че добрите момчета са скучни, но пък цял живот на бурни емоции - не се издържа. Затова в даден момент дори и лудите глави с пола си казват: „Писна ми, искам просто да ме обича, подкрепя и уважава. Искам добро момче".

Не от всяко момче, може да се роди Мистър найс гай. Тази „порода" мъже обикновено е минала през никакъв катарзис, за да постигне душевен мир и да си изгради сериозна ценностна система. Вероятността да се е родил с благ характер, добро възпитание и ерудиция и да не бъде смазан психически през пубертета от буйните глави, които са го тормозили заради интелекта и привидната му плахост, е много малка. Тихите води са най-дълбоки...така е.

Снимка: Vampire Diaries

Обикновено „добрите душички" накрая се превръщат в тирани, а тези, които са правили куп глупости в живота си и вече са видели какво ли не, се пречупват и се сдобиват с ледено спокойствие, загърбвайки лошите си нрави и навици.

И въпреки, че не спираме да натъртваме колко е благ и хрисим, трябва да ви кажем, че това момче има канско търпение, до момента, в който чашата не прелее. Тогава би могъл да излезе извън контрол и дупе да ви е яко.

Една от епичните филмови двойки, пресъздаваща двата антипода – доброто и лошото момче, са всеобщите любимци от сериала „Дневниците на вампира" - Стефан (изигран от Пол Уесли) и Деймън Салваторе.

Снимка: Vampire Diaries

Вторият вече го коментирахме подробно, така че ще разгледаме примера на първия. Стефан е въплъщение на Мистър найс гай – мил, разбиращ, любящ, предан. Той мисли първо за жената, която обича и след това за себе си. Жертвоготовен е (макар че и брат му в крайна сметка бе готов на всякакви саможертви) и на него определено може да се разчита.

Снимка: Vampire Diaries

Доброто момче е там, когато ти трябва и е някакъв събирателен образ между любим, баща, брат и приятел. Усещането да си с такъв мъж може да се облече в една дума „спокойствие". Не, че няма да има адреналин във връзката ви, ако вие го пожелаете, но инициативата трябва да бъде ваша. Той е там, за да ви угоди!

Вие на какъв етап от живота си сте? Искате ли мъжът до вас да ви докарва неописуема тръпка или се уморихте да дебнете лошите момчета? Може да ви улесним в намирането и на доброто и на лошото момче. Просто влезте в aha.bg и участвайте в играта ни, където ще ги намерите... ще намерите и нещо повече!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари