IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живот като на филм

6 ноември 2014 08 30

Една истинска история, достойна за екранизация

Снимка: elitedaily.com

Снимка: elitedaily.com

Днес няма да размишляваме за нещата от живота, а ще ви разкажем за тях. Наскоро прочетохме една история от реалния живот, която обаче звучи толкова невероятно и романтично, че спокойно би могла да бъде използвана за сценарий на холивудски филм.

Главните герои в тази странна история като по филмите са двама австралийци – Скот Андерсън и Амина Харт. Двамата са заедно и имат дете, но щастливият край има доста необичайно начало. Всъщност Скот е донор на спермата, която Амина използвала, за да се сдобие с така мечтаното бебе.

42-годишната Харт живее в Мелбърн, Австралия и мечтата ѝ била да има свое собствено семейство, дори без мъж до себе си.

След като губи двама сина, в резултат на генетично заболяване, Амина решава да опита да забременее с помощта на инвитро оплождане и донор на сперма.

Тук идва ролята на Скот, който във формулярите описал себе си като „много щастлив и здрав“. Харт вече знаела, че това ще бъде бащата на нейното дете.

Девет месеца по-късно щастливата майка се сдобила с дъщеря Лейла, която имала приказно руси коси.

Външният вид на бебето шокирал Амина, която си мислела:

„Не мога да имам русо бебе. Аз съм чернокожа жена, черните жени не раждат руси бебета“.

Така Харт се замислила за човека, чиито гени са оформили нейното малко съкровище и се свързала с клиниката.

За нейно щастие, Андерсън дал съгласието си да се среща с всички свои деца (той има още четири), преди те да навършат 18-годишна възраст. Така, скоро след като Лейла навършила първата си годинка, тя видяла баща си за пръв път.

Огънят на любовта между Амина и Скот обаче не пламнал веднага. Романтиката между тях се появила, едва след като двамата се срещали в продължение на няколко месеца. Началото на тяхната връзка пък било поставено една вечер, когато двамата трябвало да останат в дома на техен приятел, заради затворен път.

Снимка: elitedaily.com

Ето и какво споделя самата Амина за този момент: „Беше доста сюрреалистично... В тази нощ се роди романтиката... Ние се влюбихме. Беше нереално, но и едно невероятно преживяване“.

По това време Андерсън имал приятелка, с която обаче се разделил, след като разбрал за чувствата си към Харт.

Скот и Амина са заедно вече повече от година и дори скоро били снимани за документалната поредица „Australian Story“. И въпреки че бащата живее във ферма далеч от Мелбърн, двамата с майката съвместно се грижат за своята дъщеря и живеят под един покрив, когато е възможно.

Оставяме ви с този щастлив край, за да му се насладите, за да го осмислите и да повярвате, че в реалния живот наистина може да се случват чудеса като по филмите.

Не забравяйте, че колкото и трудно да ви изглежда всичко в момента, може би съдбата е замислила някаква изненада за вас и скоро ще ви дари с някакъв специален подарък. Подарък, който ще промени целия ви живот и ще ви превърне в герой от някой романтичен филм.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари