IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да станеш жена на президент

25 февруари 2013 15 00

Той има нужда от твоята вяра, подкрепа и разбиране

Мишел и Барак Обама, Снимка: Reuters

Мишел и Барак Обама, Снимка: Reuters

Казват, че когато Бил Клинтън попитал Хилари: „Ако се беше омъжила за бензинаджия, каква щеше да бъдеш сега?", тя отговорила: „Естествено, че жена на президент!" Така си е, момичета. Да подпомогнем кариерата на любимия е по силата на всяка от нас.

Уважавай го

Тоест не се съмнявай в неговите способности (поне на глас) и най-важното не му трий сол на главата. Възможно е мъжът да не прави кариера тъкмо, защото го притискаш. Да го уважаваш значи да му даваш правото на избор как и кога да се докаже.

Цени го

Много мъже не се стремят да израснат професионално, само защото са сигурни, че няма да се получи. Каквото и да казва, за него също е неприятно да бъде по-лош от останалите, особено редом с успешна красавица като теб. Но защо тъкмо той е успял да те спечели? Спомни си това и не го оставяй да се превръща в твоя сянка и нищо повече. Интересувай се от мнението му и ако ти е било от полза, непременно му благодари. Когато мъжът чувства авторитета си, е способен и планина да повдигне.

Помагай му

За да удържи победа на професионалния фронт, мъжът трябва да има надежден тил вкъщи. Това не значи, че твоето задължение е да лъснеш мебелите до блясък и измайсториш вечеря от шест блюда. Той просто трябва да види, че си го чакала и дори мъничко ти е липсвал. Посрещни го с усмивка, направи му чай, поседни с него и го послушай, толкова е простичко, а ефектът е невероятен!

Освободи го

Избави го от дреболиите. Ако е направил кариера, със сигурност е затрупан от отговорности на работа, а вкъщи иска просто да се отпусне. Затова не го карай да избира между 17 вида тапети от каталога или да измисли къде да отидете през уикенда. По-добре му изброй вариантите (максимум три) и посочи кой смяташ за най-добър. Той ще ти бъде благодарен, че си го освободила от ангажимента да вземе още едно решение.

Живей своя живот

Използвай връзките си, за да разшириш социалния кръг, а оттам и деловите перспективи пред твоя мъж. Кани го на фирмени събирания и го запознавай с нужните хора. И не се колебай да му разказваш за желанията си - да родиш дете, да се преквалифицираш от икономист в треньор по бокс, да направиш околосветско пътешествие. Промените (особено приятните) стимулират мъжете.

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Yani ( преди 11 години )