IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли: Не притежавам нищо ценно

13 април 2013 12 12

Актрисата не е материалистка и планира скромна сватба

Снимка: сп. Rika

Снимка: сп. Rika

„Може да имам шест скъпи сватби. Боже, това ще струва много. Но и двамата не сме от хората, които обичат зрелищните събития. Нямам нужда от това", казва пред Marie Claire актрисата и допълва: „Просто искам да се наслаждавам на годежа си. Родителите ми са заедно от 40 години. Караниците са на лице, но те се обичат много. Не е както през първите седмици или месеци на брака, но става по-интересно. Поне така се надявам".

Найтли определено е скромна жена, което много рядко в Холивуд. Въпреки известността си тя не е разглезена и не лети високо. И дори признава, че не е материалистка. „Не притежавам нищо ценно", споделя брюнетката. Е, поне сега потенциалните крадци знаят, че не трябва да нападат дома на актрисата, който се намира в Източен Лондон и струва няколко милиона лири.

И сякаш за да докаже, че обича простите и обикновени неща, Найтли позира за Rika като едно обикновено девойче, което се наслаждава на природата около себе си. Кадрите са дело на Елили Хоуп, а актрисата е облечена в тоалети на Chanel и Lanvin.

Вижте фотосесията в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари