IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещи звезди по бански, а лятото тепърва предстои

1 юни 2016 08 20

Кои знаменитости споделиха свои плажни снимки в Instagram

Нина Добрев; Снимка: Instagram

Нина Добрев; Снимка: Instagram

За повечето от нас плажните моменти може тепърва да предстоят, тъй като летният сезон наближава, но знаменитостите от шоубизнеса не чакат юни, юли и август, за да отидат на почивка. В това отношение богатите и известните имат известна преднина.

Повечето от тях вече са си подарили по една или повече тропически ваканции, смятано от началото на годината до сега, а по-смелите и уверени от тях дори са споделили свои кадри по бански в Instagram.

Сред тези, които вече са се забавлявали по бански костюми, и са ни доказали този факт със снимки в социалната мрежа, са звездите Джесика Симпсън, Кайли Дженър, Бела Хадид и Ирина Шейк.

И четирите споменати дами направиха сензация в Instagram със супер сексапилните си, плажни селфита.

Сред другите дами, които редовно парадират с добрата си форма и горещите си извивки са Емили Ратайковски, Сиара, Никол Шерцингер и Нина Добрев.

През следващите месеци социалните мрежи ще бъдат залети с предизвикателни летни кадри на знаменитости по бански, но вижте кои са най-добрите кадри на този етап.

Вижте в галерията ни снимки на сексапилни знаменитости, които вече успяха да идат на почивка и да споделят свои кадри по бански.

Никол Шерцингер; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари