IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято с Vogue

8 юни 2016 06 20

Адриана Лима е новото лице на слънчеви очила VOGUE

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Всяка пролет, колекцията слънчеви очила на VOGUE ни пренася в различни кътчета на света, разказвайки истории за уличките на Париж или космополитния Дубай, видени през очите на техните музи.

Тази година супермоделът Адриана Лима ни отвежда в един от най-интересните градове на Америка – Лос Анджелис, Калифорния.

Ангелът на „Виктория Сикрет“ е готова за приключения, независимо дали те са свързани с прекосяване на цялата страна на стоп, каране на ролкови кънки в Санта Моника или сърфиране по вълните на Венис Бийч.

В колекция пролет-лято 2016 година, Адриана ни представя класически модели слънчеви очила в кръгла или квадратна форма, но със супер стилен дизайн, който ги превръща във фешън аксесоар.

Денят започва с каране на ролкови кънки по крайбрежната ивица.

С кръглите очила няма да останете незабелязана. Формата е една от топ тенденциите за 2016 година, а цветните дръжки допълват усещането за свежест и приключенски дух.

Няма как да отидете до Лос Анджелис без да посетите плажа. Тук се е зародила сърф културата. Ще видите местни жители, които играят плажен волейбол, забавляват се във вълните, събират се с приятели или просто релаксират под горещото слънце на L.A. Една от емблематичните структури, свързани с този начин на живот, са спасителните постове. През годините, когато градският пейзаж на L.A. се трансформира, постовете остават непроменени, напомняйки плажната култура на 60-те.

Класическите модели тип котешко око, решени в ярки цветове, напомнят ретро филми, безкрайни пътешествия с коли без покрив и развети от вятъра коси. С тях ще бъдете романтична и съблазнителна като героиня от ретро филм.

И накрая Адриана ни отвежда в увеселителния парк в Санта Моника, за да загубим един ден в безгрижно забавление под слънчевите лъчи.

Увеселителният парк е място за срещи и романтика. Очилата са нежни, с детайл във формата на сърце, напълно отговарящи на атмосферата и допълващи перфектния стайлинг на Адриана.

Лосанджелиският дух завладява колекция пролет-лято 2016 и ни кара да мечтаем за плажове, огнени залези и безкрайни забавления.

Предназначени за момичетата с характерен стил, слънчевите очила Vogue ще ви превърнат в ретро богини, които биха се чувствали на място както в сцена от „Телма и Луис“, така и в града.

Голямо разнообразие от слънчеви очила Vogue можете да откриете в оптики Grand Optics & Joy Optics в цялата страна. През месец юни към всеки закупен чифт слънчеви очила Vogue, получавате подарък – луксозна плажна кърпа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари