IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции: 10 начина да носим летни аксесоари

26 юни 2016 10 45

Съвети за завършване на визии

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Носенето на аксесоари през зимата винаги е лесно – добавяте един шал и играете с дължините. Възможностите са безкрайни и винаги има нови трикове, които подканват към изпробване.

Лятото обаче е съвсем различно, тъй като се стремим основно да намалим дрехите, а не да добавяме нови.

Комбинациите от обикновена тениска и къси панталони често оставя усещането, че нещо липсва. Нещо, което може да промени цялостно визията и настроението ни.

По този повод селектирахме за вас най-добрите вдъхновения и съчетания за лятото, за да дадем няколко абсолютно приложими идеи.

Ето ги и тях:

1. Голямо колие

Красивата рокля, която подчертава перфектно фигурата, прикрива недостатъците и подчертава предимствата добива завършен вид с атрактивно колие. Заложете на дълги модели и комбинирайте с ефект на голи рамене.


2. Елек

Една от водещите тенденции за пролет-лято 2016 е елекът. Този компонент от женския гардероб е най-необходим, когато искаме да внесем разнообразие в класическата комбинация от тениска и къси панталони.


3. Шапка

Задължителен аксесоар за лятото е шапката. Използвайте го както за предпазване от силните слънчеви лъчи, така и за завършващ елемент. Можете да избирате от огромно разнообразие цветове и модели.


4. Чанта през рамо

При високите температури, обикновено гледаме да носим колкото може по-малко неща и да освободим ръцете. Най-подходящите модели чанти са тези с дълга верижка, която позволява премятане през рамо. Съчетайте цветово със силуета и сте готови!


5. Дънково яке

Колкото и да са горещи летните дни, понякога нощите изискват връхна дреха. Защо да не използваме това, за да завършим силуета с аксесоар. Превърнете якето в чудесно допълнение като просто го преметнете през рамо.


6. Колан

Един от универсалните аксесоари за всеки сезон е коланът. Добавете го на кръста, за да подчертаете женствената талия и сексапилни извивки.


7. Гривни

Никой друг сезон не носи бохемското вдъхновение така, както лятото. Подчертайте го и смело сложете няколко гривни една върху друга.


8. Шал на косата

Експериментирайте смело с аксесоарите през лятото. Свалете шала от врата и вържете с него косата. Първо, че получавате красив вид и второ, че по този начин предпазвате косата от накъсване и наелектризиране.


9. Слънчеви очила

Освен шапката, слънчевите очила са другият задължителен аксесоар за лятото. За да разчупите класическата визия или да внесете акцент, заложете на модел с огледални стъкла.


10. Верижки

Тънките Верижки са идеален начин да внесете женственост и стил в летния силует. Препоръчваме ви един трик: заложете на тънки и многобройни верижки с различни дължини и ги оставете непринудено да се подават под потника или роклята.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари