IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За мъже: 5 летни подаръка за нея

22 юни 2016 09 40

Няколко добри идеи за сезона

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Какво е лято без плаж? Отговорът: Не съществува такова нещо.

Ако сте обвързани и ви предстои да прекарате лятната си почивка с нежната половинка, то и вие трябва да сте подготвени.

Зарадвайте вашето момиче с малки, но много съществени подаръци, които не просто ще я зарадват, ами и ще направят прекарването ѝ по-приятно.

Нещо, което автоматично значи, че и вашето прекарване ще е обещаващо.

Представяме ви специална селекция от летни подаръци, с които всеки мъж може да зарадва своята жена.

Ето ги и тях:

1. Слънцезащитно олио с фактор поне 30

Никой в днешно време не може да си позволи да отиде на почивка през лятото и да не носи със себе си слънцезащитен продукт. Зарадвайте половинката с олио със поне SPF 30 – в дистрибуторската мрежа има огромно разнообразие от всякакви разновидности. За да допълните подаръка, можете да вземете и лосион за след слънце.

2. Плажна чанта

Може и да ви се струва, че да купите чанта на приятелката си невинаги е добра идея и със сигурност не гарантира, че ще ѝ хареса, но има няколко трика, с които да се справите с тази задача. За целта, обърнете внимание на цвета на банския ѝ и дори можете да го снимате. Когато отидете в магазина, допитайте се до консултант и покажете снимката. Имайте предвид, че второ мнение е задължително.

3. Кърпа за плаж

Това е друг вариант за добър летен подарък. Една кърпа винаги може да влезе в употреба и никога не е излишна. Практичността и вниманието на този подарък със сигурност ще зарадват половинката ви.

4. Бутилка за вода

Красивите дизайнерски решения разнообразяват и най-обикновените предмети в бита. Възползвайте се от този факт и подберете красива бутилка за вода за своята приятелка. По този начин не само, че ще добавите нещо красиво в плажния ден, но и ще се поддържате хидратирани през цялото време.

5. Шапка

Друг красив и важен аксесоар за плажа е шапката. Тя е не просто красива добавка към банския, но и предпазва от вредните слънчеви лъчи както косата, така и скалпа. За да заложите на сигурно, спрете се на едноцветен модел от сламена плетка, например.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари