IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещи тела: Роузи Хънтингтън-Уайтли

29 юни 2016 06 20

Вижте отблизо жената до Джейсън Стейтъм

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лятото вече е в разгара си, а звездите ни заливат с атрактивни фотоси от почивки, фотосесии и ревюта. От днес започваме новата ни рубрика „Горещи тела“, в която ще ви срещаме с най-актуалните имена от модата, киното и светския живот.

Започваме с Роузи Хънтингтън-Уайтли, която оплете в мрежите си холивудската звезда Джейсън Стейтъм.

Тя е родена в Плимът, Англия, като детството ѝ с нищо не предсказвало, че ще бъде една от най-желаните жени в бъдеще. Дори напротив, в училище често търпяла подигравките на съучениците си заради малкия бюст и плътните си устни.

Но пък на 16 вече е модел на Levi’s, а от 2006 година слага крилете и става един от ангелите на Victoria’s Secret.

Повратна се оказва 2008-ма, когато става лице на рекламна кампания на Burberry. Следват корици за най-престижните модни списания и неотлъчно е на призовите места в класациите за красота и сексапил.

На любовния фронт Роузи също има с какво да се похвали. Две години излиза с най-малкия син на легендарния музикант Рони Удд – Тайрън. През 2009-та, когато всичко приключва, тя пленява със своя чар холивудския красавец Оливие Мартинес. Техният романс приключва година по-късно, за да се появи на хоризонта Джейсън Стейтъм, с когото е и до днес.

Вижте горещата Роузи в нашата галерия 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари